Annikka Koivusta viestintätoimisto Kaiku Tampere Oy:n toimitusjohtaja

Viestintätoimisto Kaiun uusi tytäryhtiö Kaiku Tampere Oy saa vetäjäkseen ETM Annikka Koivun. Kaiku Tampere perustettiin syyskuussa, kun Kaiku teki aiesopimuksen, jonka mukaan se ostaa 1.11. Tampereella pitkään toimineen viestintätoimisto Selander & Co Oy:n liiketoiminnan.

Viestintätoimisto Kaiku laajentuu Tampereelle, kun se ostaa siellä pitkään toimineen viestintätoimisto Selander & Co Oy:n liiketoiminnan. Uuden tytäryhtiön vetäjäksi on valittu ETM Annikka Koivu.

Annikka Koivulla on monipuolinen 20 vuoden kokemus viestinnästä ja sen johtamisesta järjestö-, toimisto- ja yritysmaailmasta. Asiakastyön ohella Annikka on toiminut Kaiun Ruoka-, terveys- ja hyvinvointi -liiketoiminta-alueen johtajana.

Koivu uskoo Tampereen kasvupotentiaaliin ja pitää nimitystä kiinnostavaa askeleena urallaan.

”Aiomme panostaa Kaiku Tampereella kasvun lisäksi siihen, että voimme tukea nykyisiä asiakkaitamme entistä kattavammin. Tässä Kaiku tuo uudenlaista palveluvalikoimaa Tampereelle täydentämään nykyisten osaajien vahvuuksia. Oma taustani ja kokemukseni tukee erityisesti Kaiku Tampereen asiantuntijoiden vankkaa elintarvikealan osaamista. 

Toisaalta minua motivoi Tampereella toimivien organisaatioiden runsaus – mahdollisuudet eivät siis rajoitu vain tiettyihin toimialoihin. Erityisen innoissani olen siitä, että voin Tampereen osaajien  kanssa yhdessä ryhtyä rakentamaan Kaiku Tamperetta”, Annikka Koivu sanoo.

Toimitusjohtajan työn ohella Annikka Koivu jatkaa Viestintätoimisto Kaiun ruoka-, terveys- ja hyvinvointi -liiketoiminnan luotsaamista.

Toimitusjohtajaksi haluttiin Kaiun strategiset tavoitteet ymmärtävä luottohenkilö

Tampereen kaupunkiseutu on Kaiulle kiinnostava alue, sillä se on Suomen toisiksi suurin talousalue ja kasvukeskus, jossa on yli 30 000 yritystä.

”Annikka on juuri oikea henkilö edistämään Kaiun strategisia tavoitteita Tampereella. Hän on taustansa ja osaamisensa puolesta täydellinen valinta, ja hänen inhimillinen, mukaansatempaava ja aikaansaava johtamistyylinsä on juuri sitä, mitä Kaiku Tampere tarvitsee”, kertovat Viestintätoimisto Kaiun toimitusjohtajat Katariina Ahonen ja Kasper Stenbäck.

Kaiku Tampere Oy keskittyy tarjoamaan viestintäpalveluja erityisesti rakennus-, infra- ja elintarvikealoilla, joissa Selander & Co:lla on jo ollut jo vahva jalansija. Jatkossa yritys voi tarjota Tampereen asiakkailleen entistä monipuolisempia ja strategisempia palveluja, kuten valmennusta ja vaikuttajaviestintää.

Alkuvaiheessa Kaiku Tampere Oy jatkaa toimintaansa Selander & Co:n brändillä. Ensin keskitytään siihen, että asiakastyöt jatkuvat kuten ennenkin ja että Helsingin sekä Tampereen henkilöstöt tutustuvat toisiinsa. Kaiku Tampereen brändi on tarkoitus julkaista keväällä 2025.

Viestintätoimisto Kaiku Tampere Oy

  • Viestintätoimisto Selander & Co:n liiketoiminta siirtyy aiesopimuksen mukaan Kaiku Tampereelle 1.11.2024 omistaja ja toimitusjohtaja Ari Selanderilta.
  • Omistus: Kokonaan Kaiku Helsinki Oy:n omistama
  • Toimitusjohtaja: Annikka Koivu
  • Viestintätoimisto Selander & Co:n henkilöstömäärä 5, liikevaihto vuonna 2023 oli 567 000 euroa.  
  • Vahvimmat toimialat: rakentaminen, infra ja elintarvikeala sekä julkishallinto
  • Vahvimmat palvelualueet ostohetkellä: strategia- ja talousviestintä, vastuullisuusviestintä, työnantajaviestintä, hankeviestintä, sisältömarkkinointi sekä yleisesti: sisältöjen suunnittelu ja tuotannot eri kanaviin

 Viestintätoimisto Kaiku Helsinki Oy:

  • Omistus: Markku Vänskä, Ville Lehtovirta, Pete Saarnivaara, Jouko Marttila, Kaija Pohjala, Salla Syrman, Kimmo Kuokka
  • Toimitusjohtajat: Katariina Ahonen ja Kasper Stenbäck
  • Henkilöstömäärä noin 40, liikevaihto vuonna 2023 4,7 miljoonaa euroa.
  • Vahvimmat palvelualueet: kiinnostava viestintä Suomessa ja kansainvälisesti, brändi ja visuaalinen suunnittelu, viestinnän tutkimukset, yhteiskunnallinen viestintä ja vaikuttaminen, vastuullisuusviestintä, terveys- ja hyvinvointialan viestintä, viestinnän valmennus ja coaching
  • Sisaryhtiö strateginen tutkimustoimisto Vastakaiku
  • Syksyllä perustettu tytäryhtiö viestintätoimisto Kaiku Tampere

 

Lisätiedot:    

Annikka Koivu, puh. 050 589 5780, annikka.koivu[a]kaiku.fi

Lue lisää aiheesta

20.12.2021

Vuonna 2021 ojensimme auttavat kätemme näille 11 taholle

Yhdistymisemme kunniaksi kysyimme henkilöstöltämme, keille kaikille ojennamme vuoden päätteeksi auttavan kätemme.

Lue lisää

24.09.2024

Kaiku ostaa tamperelaisen viestintätoimisto Selander & Co:n liiketoiminnan

Tampereen kaupunkiseutu on Kaiulle kiinnostava alue, sillä se on Suomen toisiksi suurin talousalue ja kasvukeskus, ...

Lue lisää