Airbus valitsi viestintätoimisto Kaiun

Euroopan suurin ilmailu- ja avaruusteknologiayritys Airbus on valinnut viestintätoimisto Kaiun kumppanikseen Suomessa. Kaiku vastaa Airbusin Suomen-mediasuhteista ja pitää yhtiön ajan tasalla alan tapahtumista Suomessa.

Kirjoittanut Kaiku 03.11.2022

Airbus on Euroopan suurin ja yksi maailman johtavista ilmailu- ja avaruusteknologiayrityksistä. Suomi on Airbusille tärkeä markkina, sillä Finnair on yksi sen avainasiakkaista ja yhtiöllä on Helsingissä ja Jyväskylässä toimiva Defence and Space -yksikkö. Sen ansiosta Airbus kuuluu Suomen suurimpiin tutkimus- ja tuotekehitysinvestoijiin noin 30 miljoonan euron vuosibudjetillaan. Muun muassa VIRVE-viranomaisverkoista tunnetussa yksikössä työskentelee yli 370 asiantuntijaa.

Airbus valitsi Kaiun sen vankan ilmailuosaamisen takia. Airbus on ollut yhtiön asiakkaana aiemmin 2006–2017, ja Kaiku toimi Suomen HX-hävittäjähankkeen aikana BAE Systemsin ja sen edustaman Eurofighter Typhoonin viestintätoimistona.

”Tuimme Airbusia aiemmin erityisesti uuden A350-mallin viestinnässä, kun Finnair tilasi koneen maailman ensimmäisenä lentoyhtiönä. Olemmekin todella innoissamme Airbusin palaamisesta asiakkaaksemme ja voidessamme jälleen hyödyntää ilmailualan osaamistamme ja laajoja verkostojamme,” sanoo viestintätoimisto Kaiun vanhempi neuvonantaja Anna-Mari Tiilikainen.

Airbus valmistaa matkustajalentokoneita, helikoptereita sekä laitteita ja järjestelmiä puolustus-, viestintä- ja avaruusviranomaisille. Se on tunnettu maailman innovatiivisimpien matkustajalentokoneiden valmistamisesta, ja se on vastuullisen ilmailun edelläkävijä.

Airbus-konserniin kuuluvat matkustajalentokoneita valmistava Airbus Commercial Aircraft, helikoptereita valmistava Airbus Helicopters sekä puolustus-, viestintä- ja avaruusteknologiayhtiö Airbus Defence and Space.


Kaiun yhteystiedot mediaa varten:

Sähköposti: airbus@kaiku.fi

Anna-Mari Tiilikainen, puh. 050 5580 888
Markku Vänskä, puh. 050 553 5082

Kaiku
Vain kiinnostava viesti vaikuttaa. Viestintätoimisto Kaiku vastaa, kun huudat apua infotulvasta erottautumiseen, Suomessa tai kansainvälisesti. Kohderyhmien kuuntelu on kaikulaisessa filosofiassa merkityksellisen viestinnän ydin. Kaiussa työskentelee 50 viestinnän ja vuorovaikutuksen ammattilaista. Haluamme olla ihmisiksi – ja kannustamme asiakkaitamme samaan. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 6 miljoonaa euroa.

www.kaiku.fi

 

Lue lisää aiheesta

10.05.2023

Tekoäly tulee ja sekoittaa pakkaa – mikä on inhimillisen viestintäosaamisen rooli?

Mikä on viestinnän tila suurissa ja keskisuurissa yrityksissä Suomessa pandemian jälkeen? Yrityspäättäjien ...

Lue lisää

04.05.2021

Viestintätoimistot Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistyvät – ”Kiinnostavuus kohtaa vaikuttamisen, valmennus muutosviestinnän”

Lue lisää